Personvern

Personvernsregler for hjemmefrisoren.no

Introduksjon

Denne personvernspolitikken skisserer Hjemmefrisøren Tine Johansens selskapets praksis med hensyn til informasjon samlet inn fra brukere som får tilgang til nettstedet vårt på www.hjemmefrisoren.no eller på annen måte deler personlig informasjon med oss.

Begrunnelse for datainnsamling

Behandling av dine personlige opplysninger (dvs. informasjon som potensielt kan gjøre det mulig å identifisere deg med rimelige midler, i det følgende «Personlig informasjon») er nødvendig for å oppfylle våre kontraktlige forpliktelser mot deg og gi deg våre tjenester, for å beskytte våre legitime interesser og for overholdelse av lovlige og økonomiske reguleringsforpliktelser som vi er underlagt.

Når du bruker nettstedet, samtykker du til innsamling, lagring, bruk, avsløring og annen bruk av dine personlige opplysninger som beskrevet i disse personvernreglene.

Vi oppfordrer våre brukere til å lese personvernspolitikken nøye og bruke den til å ta informerte beslutninger.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler på to typer data og informasjon fra brukere.

Den første typen informasjon er uidentifisert og ikke-identifiserbar informasjon relatert til bruker(e) som kan bli gjort tilgjengelig eller samlet via ditt bruk av nettstedet («Ikke-personlig informasjon»). Vi er ikke klar over identiteten til en bruker fra hvilken ikke-personlige opplysninger som blir samlet inn. Ikke-personlig informasjon som samles inn, kan omfatte din aggregerte bruksinformasjon og teknisk informasjon som overføres av enheten din, inkludert en  viss type programvare og maskinvareinformasjon (for eksempel typen nettleser og operativsystem enheten bruker, språkvalg, tilgangstid, etc.) for å forbedre funksjonaliteten til nettstedet vårt. Vi kan også samle inn informasjon om aktiviteten din på nettstedet (for eksempel sider som vises, nettlesing, klikk, handlinger, etc.).

Den andre typen informasjon er personlig informasjon som er individuelt identifiserbar informasjon, nemlig informasjon som identifiserer en person eller kan med rimelig innsats identifisere et individ. Slike opplysninger inkluderer:

 • Enhetsinformasjon: Vi samler personlig informasjon fra enheten din. Slike opplysninger inkluderer geolokaliseringsdata, IP-adresse, unike identitetsfikatorer (for eksempel MAC-adresse og UUID) og annen informasjon som angår din aktivitet gjennom nettstedet.
 • Kontaktskjema: Personlig og/eller firma informasjon som blir registrert via kontaktskjema, som: Navn, firmanavn, epost, telefonnummer, og andre opplysninger du velger å oppgi i meldingsboksen. 
 • Frivillig informasjon: Vi innhenter også informasjon du gir oss frivillig, for eksempel når du svarer på kommunikasjon fra oss, kontakter oss på e-post eller på annen måte deler ekstra informasjon om deg selv og din virksomhet.
 • Nødvendig informasjon for levering av våre tjenester: Vi kommer til å etterspørre den informasjon som er nødvendig å ha for at vi skal kunne levere våre tjenester på en god og fullstendig måte. Dette er informasjon som du selv oppgir til oss ved bruk eller kjøp av våre tjenester. Dette kan være informasjon som; adresser, telefonnummer(e), annen informasjon som du ønsker å publisere og/eller ønsker at dine kunder skal ha om din virksomhet, og informasjon rundt dine eksisterende avtaler på internett. Dette gjelder for følgende tjenester: hjemmesider, Google bedriftsoppføring, Google adwords, Google analytics, Facebook bedriftsside, Facebook annonsering og medierådgivning. 

Hvordan mottar vi informasjon om deg?

Vi mottar dine personlige opplysninger, og opplysninger om din virksomhet fra ulike kilder:

 • Når du frivillig gir oss dine personlige eller din virksomhets opplysninger for å kunne bestille våre tjenester. 
 • Fra tredjepartsleverandører, tjenester og offentlige registre (for eksempel leverandører av trafikkanalyse).

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi leier ikke, selger eller deler ikke brukerinformasjon med tredjeparter, unntatt det som er beskrevet i dette personvernsreglementet.

Vi kan bruke informasjonen for følgende:

 • Kommunisere med deg – sender deg beskjeder om våre tjenester, gir deg teknisk informasjon og svarer på eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha.
 • Kommunisere med deg og holde deg informert om våre nyeste oppdateringer og tjenester.
 • Å tjene deg annonser når du bruker nettstedet vårt (se mer under «Annonser»);
 • Å markedsføre våre nettsteder og produkter (se mer under «Markedsføring»);
 • For statistiske og analytiske formål, ment å forbedre nettstedet.

I tillegg til de forskjellige bruksområdene som er nevnt ovenfor, kan vi overføre eller avsløre personlig informasjon til våre datterselskaper, tilknyttede selskaper og underleverandører.

I tillegg til de formålene som er oppført i denne personvernreglene, kan vi dele personlig informasjon med våre pålitelige tredjepartsleverandører, som kan være lokalisert i forskjellige jurisdiksjoner over hele verden, for et av følgende formål:

 • Hosting og drift av nettstedet vårt;
 • Gi deg våre tjenester, inkludert å gi en personlig visning av nettstedet vårt;
 • Lagring og behandling av slik informasjon på våre vegne.
 • Tjene deg med annonser som hjelper oss med å evaluere suksessen til våre annonseringskampanjer og hjelpe oss med å videre målrette noen av brukerne våre.
 • Gir deg markedsføringstilbud og salgsfremmende materialer relatert til vårt Nettsted og tjenester.
 • Utfører forskning, teknisk diagnostikk eller analyse.

Vi kan også avsløre informasjon hvis vi har god grunn til å tro at offentliggjøring av slik informasjon er nyttig eller rimelig nødvendig for å: (1) overholde gjeldende lovgivning, regulering, rettslig prosess eller regjeringens forespørsel; (2) håndheve våre retningslinjer (inkludert vår avtale), inkludert undersøkelser av potensielle brudd derav; (3) undersøke, oppdage, forhindre eller iverksette tiltak angående ulovlig virksomhet eller annen forseelse, mistenkt svindel eller sikkerhetsspørsmål; (4) å etablere eller utøve våre rettigheter til å forsvare seg mot rettslige krav (5) hindre skade på rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til oss, våre brukere, deg selv eller noen tredjepart; eller (6) med det formål å samarbeide med politimyndigheter og / eller i tilfelle vi finner det nødvendig for å håndheve immaterielle eller andre juridiske rettigheter.

Brukerrettigheter

Du kan be om å:

 1. Motta bekreftelse om hvorvidt personlig informasjon om deg behandles og få tilgang til din lagrede personlige opplysninger, sammen med tilleggsinformasjon.
 2. Motta en kopi av personlig informasjon du direkte etterspør fra oss i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format.
 • Be om utbedring av dine personlige opplysninger som er i vår kontroll.
 • Be om sletting av dine personlige opplysninger.
 • Be deg frabedt om behandling av din personlige informasjon av oss.
 • Be om å begrense behandling av dine personlige opplysninger av oss.
 • Sende en klage til en tilsynsmyndighet.

Vær imidlertid oppmerksom på at disse rettighetene ikke er absolutte og kan være underlagt våre egne legitime interesser og forskrifter.

Hvis du ønsker å utøve noen av ovennevnte rettigheter eller motta mer informasjon, vennligst kontakt vår databeskyttelsesansvarlig («DBA») ved hjelp av kontaktinformasjonen nedenfor:

Tainis89@hotmail.com

Bevaring

Vi beholder dine personlige opplysninger så lenge som nødvendig for å kunne tilby våre tjenester, og for å overholde våre juridiske forpliktelser, løse tvister og håndheve våre retningslinjer. Oppbevaringsperioder vil bli bestemt med hensyn til typen informasjon som samles inn og formålet som det samles inn, med tanke på kravene som gjelder for situasjonen og behovet for å ødelegge utdatert, ubrukt informasjon så snart som mulig. I henhold til gjeldende forskrifter vil vi beholde registre som inneholder klientens personlige data, kontoåpningsdokumenter, kommunikasjon og alt annet som kreves av gjeldende lover og forskrifter.

Vi kan rette opp, fylle ut eller fjerne ufullstendig eller unøyaktig informasjon, når som helst og etter eget skjønn.

Informasjonskapsler (Cookies)

Vi og våre betrodde partnere bruker informasjonskapsler og annen teknologi i våre relaterte tjenester, inkludert når du besøker nettstedet vårt eller får tilgang til tjenestene våre.

En «informasjonskapsel» er et lite stykke informasjon som et nettsted tilordner enheten din mens du ser på et nettsted. Informasjonskapsler er svært nyttige og kan brukes til ulike formål. Disse formålene inkluderer at du kan navigere effektivt mellom sider, slik at du kan aktivere bestemte funksjoner automatisk, huske dine preferanser og gjøre samhandlingen mellom deg og våre tjenester raskere og enklere. Informasjonskapsler brukes også til å sikre at annonsene du ser er relevante for deg og dine interesser, og for å kompilere statistiske data om bruken av tjenestene våre.

Nettstedet bruker følgende typer informasjonskapsler:

a. ‘Økt informasjonskapsler’ som bare lagres midlertidig under en nettlesingsøkt for å tillate normal bruk av systemet og slettes fra enheten når nettleseren er stengt.

b. ‘vedvarende informasjonskapsler’ som bare leses av nettstedet, lagres på datamaskinen din i en fast periode og slettes ikke når nettleseren er stengt. Slike informasjonskapsler brukes der vi trenger å vite hvem du er for gjentatte besøk, for eksempel for å tillate oss å lagre dine preferanser for neste innlogging;

c. ‘tredjeparts informasjonskapsler’ som er angitt av andre Internett-tjenester som kjører innhold på siden du ser, for eksempel av tredjeparts analytics-selskaper som overvåker og analyserer vår nettilgang.

Informasjonskapsler inneholder ikke informasjon som personlig identifiserer deg, men personlig informasjon som vi lagrer om deg kan være knyttet til informasjonen som er lagret i og hentet fra informasjonskapsler. Du kan fjerne informasjonskapslene ved å følge instruksjonene i enhetens preferanser; Hvis du imidlertid velger å deaktivere informasjonskapsler, kan det hende at enkelte funksjoner på nettstedet vårt ikke fungerer som de skal, og at onlineopplevelsen din kan være begrenset.

Vi bruker også et verktøy kalt «Google Analytics» for å samle inn informasjon om bruken av nettstedet. Google Analytics samler informasjon, for eksempel hvor ofte brukere får tilgang til nettstedet, hvilke sider de besøker, når de gjør det, etc. Vi bruker kun informasjonen vi får fra Google Analytics for å forbedre nettstedet og tjenestene våre. Google Analytics samler IP-adressen tildelt på datoen du besøker nettsteder, i stedet for ditt navn eller annen identifiserende informasjon. Vi kombinerer ikke informasjonen samlet gjennom bruk av Google Analytics med personlig identifiserbar informasjon. Googles evne til å bruke og dele informasjon samlet inn av Google Analytics om dine besøk på dette nettstedet, er begrenset av vilkårene for bruk av Google Analytics og Googles personvernregler.

Tredjeparts samling av informasjon

Vår policy omhandler kun bruk og utlevering av informasjon vi samler inn fra deg. I den utstrekning du avslører informasjonen din til andre parter eller nettsteder over hele Internett, kan ulike regler gjelde for deres bruk eller utlevering av informasjonen du oppgir til dem. Derfor oppfordrer vi deg til å lese vilkårene og personvernreglene for hver tredjepart du velger å utlevere informasjon til.

Disse personvernreglene gjelder ikke praksis for selskaper som vi ikke eier eller kontrollerer, eller til personer som vi ikke ansetter eller administrerer, inkludert noen av tredjepartene som vi kan utlevere informasjon til som angitt i denne personvernpolitikken.

Hvordan beskytter vi dine opplysninger?

Vi tar stor forsiktighet i å implementere og vedlikeholde sikkerheten til nettstedet og dine opplysninger. Vi bruker standardprosedyrer og -politikker for å sikre sikkerheten til informasjonen vi samler inn og beholder, og forhindrer uautorisert bruk av slik informasjon, og vi krever at tredjepart overholder liknende sikkerhetskrav , i samsvar med denne personvernpolitikken. Selv om vi tar rimelige skritt for å beskytte informasjon, kan vi ikke være ansvarlige for handlinger av dem som får uautorisert tilgang eller misbruk av nettstedet vårt, og vi gir ingen garanti, uttrykk, underforstått eller på annen måte at vi vil forhindre slik tilgang.

Overføring av data utenfor EØS

Vær oppmerksom på at enkelte data-mottakere kan være lokalisert utenfor EØS. I slike tilfeller vil vi bare overføre dataene dine til de landene som godkjennes av EU-kommisjonen, for å gi tilstrekkelig grad av databeskyttelse, eller inngå juridiske avtaler som sikrer et tilstrekkelig databeskyttelsesnivå.

Annonser

Vi kan bruke en tredjeparts annonseringsteknologi til å vise annonser når du åpner nettstedet. Denne teknologien bruker informasjonen din når det gjelder bruk av tjenestene dine for å vise annonser til deg (for eksempel ved å plassere tredjeparts informasjonskapsler i nettleseren din).

Du kan velge bort mange tredjepartsannonsenettverk, inkludert de som drives av medlemmer av Network Advertising Initiative («NAI») og Digital Advertising Alliance («DAA»). For mer informasjon om denne praksisen av NAI- og DAA-medlemmer, og dine valg om å ha denne informasjonen brukt av disse selskapene, inkludert hvordan du melde deg fra tredjepartsannonsenettverk som drives av NAI og DAA-medlemmer, kan du besøke deres respektive nettsteder: http://optout.networkadvertising.org/#!/ og http://optout.aboutads.info/?c=2#!/

Markedsføring

Vi kan bruke dine personlige opplysninger som ditt navn, e-postadresse, telefonnummer etc., for oss selv eller ved hjelp av våre underleverandører fra tredjepart, for å gi deg reklamemateriell om våre tjenester som vi tror kan interessere deg.

For å respektere din rett til privatliv, i slike markedsføringsmateriell, gir vi deg mulighetene til å melde deg av å motta ytterligere markedsføringstilbud fra oss. Hvis du abonnerer, fjerner vi e-postadressen eller telefonnummeret fra våre distribusjonslister for markedsføring.

Vær oppmerksom på at selv om du har abonnert på å motta markedsføringsemails fra oss, kan vi sende deg andre typer viktig e-postkommunikasjon uten å gi deg muligheten til å velge bort mottak av dem. Disse kan inkludere kundeservice kunngjøringer eller administrative merknader.

Bedriftstransaksjon

Vi kan dele informasjon i tilfelle en bedriftstransaksjon (for eksempel salg av en betydelig del av vår virksomhet, fusjon, konsolidering eller eiendomssalg). I tilfelle det ovennevnte vil overtakeren eller overtakende selskap påta seg rettighetene og forpliktelsene som beskrevet i denne personvernpolitikken.

Mindreårige

Vi forstår viktigheten av å beskytte barns privatliv, spesielt i et elektronisk miljø. Nettstedet er ikke laget for eller rettet mot barn. Under ingen omstendigheter skal vi tillate bruk av våre tjenester av mindreårige uten forutgående samtykke eller autorisasjon fra en forelder eller foresatte. Vi samler ikke bevisst personlig informasjon fra mindreårige. Hvis en forelder eller foresatte blir oppmerksom på at hans eller hennes barn har gitt oss personlige opplysninger uten deres samtykke, skal han eller hun kontakte oss på tainis89@hotmail.com

Oppdateringer eller endringer i våre personvernregler

Vi forbeholder oss retten til periodisk å endre eller revidere personvernreglene; Vesentlige endringer vil bli iverksatt umiddelbart etter visning av den reviderte personvernpolitikken. Den siste revisjonen gjenspeiles i avsnittet «Sist endret». Din fortsatte bruk av plattformen, etter å ha meldt om slike endringer på vår nettside, utgjør din bekreftelse og samtykke til slike endringer i personvernreglene og din avtale om å være bundet av vilkårene for slike endringer.

Kontakt meg

Hvis du har generelle spørsmål om nettstedet eller informasjonen vi samler om deg og hvordan vi bruker det, kan du kontakte meg på tainis89@hotmail.com

Hande og Johansen AS. Org. Nr. 921 961 421

Siste endret 18.02.2022

Rull til toppen